Ditën e sotme Partia Demokratike ka zhvilluar një aktiviet ‘Sfida dhe vizione në Shëndetësi’ e cila është përcjell LIVE edhe në internet.

Por gjatë fjalës së tyre në takim ku akuzonin qeverinë në lidhje me shëndetësinë, të shumta kanë qenë reagimet dhe komentet e qytetarëve.

Në shumicën e komenteve të mëposhtme komentuesit masakrojnë me mllef Sali Berishën dhe Lulzim Bashën duke iu treguar se në kohën e tyre ka qenë gjithcka ka qene jo vetem më keq, por edhe me pasoja te renda ne jete njerezish apo vjedhje galopante. Komentet me poshte:

PUBLICITET