Mesa duket, pas largimit të Sofisë “origjinale” nga emisioni Zonë e Lirë, disa vite më parë, asnjë vajzë tjetër nuk po gjen rehat.

 

Arjan Çani prej kohësh ka hapur audicione ku kërkon një asistente, të cilat ai i pagëzon me emrin Sofi, mirëpo deri tani asnjë nuk ka qendruar në emision.

 

Përmes një statusi në faqen zyrtare të emisionit në ‘Facebook’, Çani bën me dije se kërkon një asistente Sofi, ku ka renditur edhe disa kushte që çdo vajzë duhet të plotësojë për të aplikuar.

 

“Duhet të jetë nga Tirana e poshtë, e thjeshtë dhe pa pordhë”, shkruan ndër të tjera Çani.