Moderatorja Alketa Vejsiu i ka bërë një propozim të papritur moderatores Ilva Tare, teksa kjo e fundit po e intervistonte në Euronews.

 

Alketa po fliste për përfitimet që i jepte puna e saj, ndërsa i propozoi Ilvës që t’i bashkohej skuadrës së punës së saj.

 

Ilva Tare nuk ka preferuar që t’i japë asnjë përgjigje dhe e vënë në siklet i drejtoi një tjetër pyetje të përgatitur për intervistën.

Vejsiu: Shumë herë programe si ky japin bonuse kështu që e kthyer në profesion.

 

Tare: Po më kompromenton tani?

 

Vejsiu: Po të kërkoj që ti atashohesh skuadrës time se mund ta kalosh me shumë pak kosto dhe mund ta bësh të mundur ëndrrën tënde nëse e ke ëndërr dhe objektiv.

PUBLICITET