Falë vëmendjes së tij në detaje, Sherlock Holmes arriti të zgjidhë krimet që dukeshin se ishin të pazgjidhshme.

 

Mundësia për të parë edhe detajet më të vogla është shumë e dobishme. Në këtë artikull, do të gjeni një fotografi që nuk kërkon njohuri të matematikës ose shkencës, por do t’ju sfidojë vëmendjen tuaj.

 

Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime. Ai mund t’i gjeni dot? Ata që nuk i gjejnë këto dy gabime, përgjigjen e keni më poshtë: Autobuzi nuk ka as pasqyrë dhe as fshirsen e xhamave.

 

 

 

 

PUBLICITET