E ftuar sot në “E diell”, ishte këngëtarja shumë e dashur për publikun Silva Gunbardhi e cila gjatë emisionit ka treguar më shumë për ma rrëdhë nien e saj me Dafin.

Silva u shpreh se me vjehrrën dhe familjen e Dafit ka një raport shumë të mirë. Këngëtarja tregoi edhe një histori kur ishin në një darkë familjare dhe Dafi e kishte porositur të mos pu theshin në sy të njerëzve.

“Në darkën e parë familjare, kishte ardhur gjyshja dhe Dafi më tha ‘Zemër tani nuk ka puçi puçi para njerëzve’. Unë i thashë ok, ngela unë duke të pu thur ty para njerëzve. Gjatë darkës, Dafi harroi dhe më pu thi. Gjyshja reagoi dhe tha: Oj nuse e shkreta ça je tu bo, oj nuse!”

“Më foli mua që të dëgjonte Dafi. Mua s’më ngeli aspak hatri se gjyshen e Dafit e dua jashtëzakonisht shumë. Edhe vjehrrën e dua shumë, i bëj dhurata”, tregoi Silva.

PUBLICITET