Padyshim që ajo cilësohet si një ndër femrat jo shëse që shfaqet në ekranet shqiptare. Bëhet fjalë për Kejvina Kthellën, e cila është bërë nostalgjike,

ndërsa është kthyer pas në kohë dhe ka postuar një foto nga fëmijëria e saj. Në foto shihet Kejvina, disa muashje, bashkë me nënën e saj.

Ka qenë vet bukuroshja që ka treguar se në foton e publikuar në ‘Instagram’ është pikërisht ajo, ndërsa shkruan dhe një mbishkrim ‘Baby Kevi’.

PUBLICITET