Një sasi eksplozivi ka shperthyer gjate nates ne fshatin Gocaj te Lezhës.

PUBLICITET

 

Raportohet se lënda eksplozive është vendosur në derën e një dyqani në pronësi të shtetasit Arben Malotaj.

 

Per fat nga shperthimi nuk ka pasur persona te lenduar, por vetem deme materiale.

 

Policia ka mberritur menjehere ne vendngjarje dhe ka nisur hetimet. Pas ngjarjes ne deshmine e pare qe kane dhene familjaret pretendojne se nuk ka asnje konflikt dhe nuk i dine arsyet e vendosjes se lendes eksplozive ne biznesin e tyre.

PUBLICITET