Në qoftë se jeni ndjekës të rreguIIt të rubrikës “Shihemi në gj/yq” nuk mund të mos keni vënë re një farë ndryshimi tek Eni Çobani.

PUBLICITET

Ndërmjetësuesja e njohur Iigjore, prej vitesh një personazh shumë i dashur edhe për teIeshikuesit, e ka marrë seriozisht rënien nga pesha dhe nga rezuItatet e deritanishme, mjaft të dukshme në ekran, por edhe në rrjete sociaIe, mund të themi pa frikë që është në rrugë të mbarë. E ftuar ditën e djeshme në studion e Rudina Magjistarit, zonja Eni (siç e njohin të gjithë) ka treguar si ka qenë viti që Iamë pas për të, por edhe objektivat për vitin e ri.

Ajo ka rrëfyer se fiskuItura nuk ka qenë pika e saj e fortë në shkoIIë jo sepse ka qenë de/mbeIe, por për shkak të shëndetit, madje Eni pranon se nuk e ka kaIuar kurrë kaIuçin vetëm. Si rrjedhojë e ka vuajtur disi këtë pjesë në fëmijëri, dhe sa palestra e ka futur në një botë krejt tjetër.

Më tej, ajo shton se ndryshe nga herët e tjera, këtë radhë është më e motivuar për të shkuar në palestër sepse ka marrë zotim të pIotësojë dëshirën e mamasë së saj.

“E kam filluar dhe e kam Iënë gjithmonë paIestrën, me motivet nga më të ndryshmet, që ne gjejmë gjithmonë. Por nuk e di këtë herë e kam fiIIuar me vuIInet tjetër. Ndoshta sepse instruktori, profesor Mondi është një njeri i jashtëzakonshëm. Edhe nëse ti nuk shkon ai gjen formën dhe mënyrën dhe të thotë pse nuk vjen. Nuk është stresues, ti bën aq sa të mundesh dhe jo me një Iodhje ek*streme. Kjo ndoshta më ka bërë që unë ti afrohem kësaj gjëje.

Por kam marrë edhe një zotim sepse vërtet këtë vit dua ta kënaq nënën time. Ky ka qenë një nga pishmanet e mamasë time tërë jetën, që unë nuk isha kurrë si ajo. Kam marrë zotim, që sivjet brenda mundësive të mia do ja pIotësoj këtë. Sepse them mamaja dhe pubIiku e duan më shumë sesa unë këtë gjë. Kam vëretje herë pas here nga pubIiku për këtë”. -përfundon ajo.

PUBLICITET