Keti Bazhdari ka zgjedhur Shën Valentinin për të vendosur kurorën në Kishën Françeskane në Shkodër.

Në një ceremoni rezervuar vetëm për miq të saj jashtë politikës, ajo vuri kurorë me Kejdin pas një bashkjetese disa vjeçare. Ajo hyri në kishë shoqëruar nga babai saj Ndrek Bazhdari, i njohur si i burgosuri politik që përkrahu revolucionin hungarez të vitit 1956.

Pas Kishës, dasma vijoi në një restorant buzë liqenit në Shkodër. Bazhdari ishte kandidate e PS-së për Bashkinë e Shkodrës, në zgjedhjet e 2015-s.

Më herët, me datë 11 shkurt, në një nga lokalet e Shkodrës, Bazhdari dhe bashkëshorti i saj, organizuar edhe atë që quhet “Lamtumirë beqari”, me miqtë e saj më të afërt, duke u përpjekur të qëndrojë rigorozisht larg figurave politike. Këto foto, Bazhdari i ka publikuar në një nga faqet e saj në rrjetet sociale.