1. Pastron argjendin.Fërkoni me pastë produktet e argjendit për të rivendosur shkëlqimin e saj dhe ato do te ndryshojne.

2. Fenerët e makinave.Ju ndoshta pastroni vetëm pjesët metalike të makinës suaj, por edhe fenerët tuaj kanë nevojë për vëmendje.

3. Zbardh tastet e pianos dhe i ben te bardha.

4. Pastroni atletat tuaja me nje sfungjer dhe ato behen te bardha.

5. Pastron syzet nese nuk keni fshirese per xhamat.

6. Njollat në tavolina.Pastroni njollat në tryezën tuaj shumë lehtësisht pa shpenzuar para.

7. Njollat e bojës në këmisha dhe rrobe

8. Njollat në peshqirPasta e dhëmbëve do të heqë këto njollat njëherë e mirë.

9. Pickimet e insekteve e vendos siper dhe sherohet.

10. Puçrrat i lyen ne dark dhe ne mengjes nuk do jene me.