Zbuloni qytezën dikur plotësisht shqiptare e ku sot nuk ka më shqiptarë. Ku ndodhet dhe si u zhdukën shqiptarët? Fakte tronditëse…

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.