Bricjapi

Njerëzit që i përkasin kësaj shenje i zgjedhin me shumë kujdes miqtë e tyre. Ata nuk duan t’ia dinë nëse kanë shumë apo pak miq, gjithmonë përpiqen që të bëjnë më të mirën në shoqërinë e tyre. Ata janë të pavarur, të duruar dhe mbështetës. Bricjapi është ai lloj miku që i mban të gjitha premtimet, gjithmonë do ta ruajë shpinën dhe do të jenë aty për ju kur të keni më shumë nevojë.

 

Dashi

Dashi e harxhon të gjithë energjinë për shoqërinë e tij. Ata janë shumë të zënë por gjithnjë gjejnë kohën për miqtë e tyre më të afërt.

 

Luani

Luanët bëjnë gjithnjë miq fantastikë pasi kanë një sens shumë të mirë humori dhe i tërheqin njerëzit si magnet. Ata japin shumë për shoqërinë, pasi lidhja e tyre shkon përtej fizikut dhe shumë miq i bëjnë pjesë të pandashme të jetës së tyre.

 

Peshorja

Peshoret janë vërtetë shumë sociale dhe kanë shumë njohje në jetën e tyre. ërveç të gjithë njerëzve që bashkëpunon me Peshoren, ata kanë një grup të tërë miqsh të përjetshëm. Ndërsa Peshorja mund të zgjedhë miq nëpër vite, ata nuk heqin qafe miqtë që kanë qenë gjithmonë atje.

 

Demi

njerëzit që i përkasin kësaj shenje krijojnë miqësi të përjetshme. Ata dhurojnë dashuri pa kufi, janë të besueshëm, të durueshëm dhe i ndihmojnë miqtë e tyre në çfarëdo lloj situate që gjenden.