Policia po ushtron kontrolle në disa qytete të vendit. Pika kontrolli janë ngritur në qytetet Berat dhe Fier, por sipas informacioneve, Policia është në aksion dhe në disa qytete të tjera të vendit.

 

Mësohet se, Drejtoria kriminale në policinë e Shtetit në bashkëpunim me drejtoritë vendore kanë nisur një operacion në mbarë vendin për mjetet luksoze dhe mjetet e blinduara dhe për subjektet që preken nga akti normativ anti-KÇK.