Një aktore e re gjermane, e njohur si Kristina Dontsova, pasi ka kaluar natën në shtëpinë e biznesmenit Lee Seung Chul, është gjendur e vdekur në shtëpinë e tij nga policia.

Sipas mediave të huaja biznesmeni mendohet të jetë me origjinë nga Koreja e Jugut, por ishte rezident në kryeqytetin rus.

Në bazë të raportimit të biznesmenit korean, është mësuar se aktorja dhe kërcimtarja gjermane ishte futur në banjo për një dush në orën 3 të mëngjesit, ndërsa ai kishte fjetur dhe nuk e kishte ndierë mungesën e saj.

Ajo kishte mbetur e vdekur dhe lakuriq në mes të banjos, dhe kishte qenë biznesmeni që e kishte parë i pari.

Pavarësisht se ne trupin e aktores nuk kishte shenja dhune, akoma nuk dihet e vërteta sesi mund të ketë vdekur aktorja.

Por ,nga evidentimi i kamerave të sigurisë shihet qartë që dyshja para se të futeshin në dhomë ishin të lumtur krah njëri-tjetrit.