Pas lajmit që dha për Migjenin dhe Lasgushin, kryeministri Edi Rama ka dhënë detaje në lidhje me avionin tjetër shqiptar, Naimi, që pritet t’i shtohet linjës ‘Air Albania’.

Edi Rama shkruan:

“JA EDHE NAIMI PO VJEN PAS LASGUSHIT e MIGJENIT, siç ju’a kam thënë duke marrë mbrapsht shumë nënqeshje e përqeshje, po s’ka gjë, pak nga pak do ta mësojnë edhe nënqeshësit e përqeshësit se UNË THEM ATË QË BËJ DHE BËJ ATË QË THEM

Tani po ju them PAS NAIMIT VJEN FISHTA dhe mirëpres me buzëqeshje çdo nënqeshje e përqeshje

(Se mos thotë ndonjëri që e kam harruar Nolin Jo, gabon, por NOLIT I DUHET ZGJATJA E PISTËS sepse do tbëjë AMERIKËN prandaj më duhet ta mbyll me atë fjalën magjike, që aq shumë inat e kanë shumë miq këtu: DURIM”.