Nje zë i fuqishëm po i shtohet tregut muzikorë. Por kush është ajo? Albora është këngëtarja bukuroshe që vjen me një zë potent dhe mjaft të spikatur në tregun muzikorë.

Ajo është një artiste e re por e kompletuar në te gjitha drejtimet dhe do të vijë në bashkëpunim me një nga reperat më të njohur në Shqipëri dhe Kosovë. Videoklipët dhe muzikën po i realizon me produksonet më të mira, në Shqipëri dhe Kosovë.

Ajo tashmë ka nisur me projektin e saj të parë, videoklipi i së cilë është mësuar që do të jetë bashkëpunim me reperin e njohur.

Videoklipi pritet të përfundoje së shpejti, xhirimet e se cilit do të bëhën në Tiranë. Për detaje të reja në lidhje me artisten e afirmuar Albora do ju informojmë në vazhdim…