Këngëtarja Rezarta Shkurta ndodhet në Stamboll dhe duket se po i shijon më së miri pushimet e saj. Përmes një postimi në rrjete sociale, Rezarta ka zgjedhur të rrëmbejë gjithë vëmendjen e ndjekësve.

Gjysmë e shtrirë në krevat, zhv eshur dhe me çarçafët e bardhë ndër duar, këngëtarja ka ndarë pozën pro vokuese, ndërsa përshëndet fansat e saj: “Mirmëngjes botë”.