Sot është bërë e ditur se pas një sëm undjeje të rëndë ka ndërruar jetë aktori dhe producenti i njohur kosovar, Selatin Ademi.Ademi ishte i njohur për rolet e tij në filmat si ”Cheaters” dhe ”Dhurata e Zotit”.

Lajmin për vde kjen e aktorit e ka bërë të ditur vëllai i tij përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ku ka informuar miqtë dhe familjarët e të ndjerit.”

Njoftoj shokët dhe dashamirët se pas një sëm undjeje të rëndë, ndërroi jetë vëllau ynë”, thuhet ne statusin e vëllait të të ndjerit