Një rast i pazakontë ka mbërritur ditën e sotme në redaksinë e JOQ ALBANIA. Sipas dy denoncimeve, mësohet se disa nxënës të gjimnazit “Skëndërbeu” në Has kanë kanë shfaqur simptoma hel mimi, gjatë orës së mësimit.

Ky hel mim, mendohet të ketë ardhur, pasi disa nxënës të tjerë kanë hedhur në stufën e zjarrit, që ndodhet në klasa, spec djegës.

Duket se era e saj ka shkaktuar këtë situatë tek gjimnazistët. Në shkollë ka mbërritur ambulanca, çka ka bërë të mundur shoqërimin e disa nxënësve në spital.

Nxënësit shkruajnë se ngjarja ka sjellë pezullimin e mësimit dhe ka shkaktuar panik tek gjimnazistët e tjerë. Denoncuesit shprehen se nga drejtoria nuk është marrë asnjë masë.

Denoncimi i parë:
Pershendetje, jam nje nxenes i gjimnazit ne Krume Sot ka ndodhur nje problem ku nxenesit kan futur spec te djegec ne stuf dhe nga aroma e keqe dhe tymi jan hel muar disa nxenes Ku disa jan derguar dhe ne spital. Nga ana e drejtoris nuk esht marre asnje mase, sepse ketu vazhdojne duke mbyllur probleme per arsye politike dhe njoftesie.”

Denoncimi i dytë:

Pershendetje JOQ – Ketu jemi ne Has tek Gjimnazi Skenderbeu . Nxenesit kan hedhur spec te djeges Duke pezulluar mesimin dhe duke shkaktuar panik tek nxenesit . Anonim ju lutem!”