Nacionalistët malazezë kanë organizuar një protestë këtë të mërkurë, në mbrojtje të shtetësisë të Malit të Zi. Ata kanë protestuar kundër serbëve që jetojnë në këtë shtet, të cilët sipas vendasve, kanë edhe mbështjetjen e Rusisë.

Në mesin e flamujve në këtë protestë ishte edhe flamuri shqiptar. Një miting kundër Kishës Serbe u organizua sot në Cetinje, nga Kisha Malazeze, raporton RTV Cetinje. Qytetarët që kishin dalë të protestojnë thërrisnin në korr “Ne do të mbështesim Malin e Zi në këto ditë të vështira” dhe “Rroftë Mali i Zi”.

Mediet serbe raportuan së në mesin e flamujve ishte dhe flamuri shqiptar.

VIDEO: