Vitete ikin dhe kujtimet mbesin.Ndaj fotografite jane nostalgjike. Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar.Ato nuk kane ndryshuar fare

PUBLICITET

 

Fotografia është publikuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë shihen të përqafuara. E bërë nostalgjike për kohën e kaluar, vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.

 

Sa do qe vitet kalojne Eli Fara sa vjen dhe rinohet me shume dita dites, gje e cila u ben pershtypje te gjitheve ne ditet e sotme. Por megjithate dite te bukura per to

PUBLICITET