Në Komisionin e Sigurisë ku u diskutua për amnistinë, deputeti Myslim Murrizi foli edhe për arrestimin e “Zogut të Tiranës”, Hermes Nikajt.

Me humor Murrizi tha se në Kodin Penal është shtuar një pikë e posaçme ‘për të lënë në burg’ Zogun e Tiranës, vetëm e vetëm se ka dalë në përgjime ku flet për shitblerjen e votave.

Biseda:

Murrizi: Vepra penale kundër moralit dhe dinjitetit, bëhet fjalë pë Zogun e Tiranës? Se nuk qëlloj dot.

Felaj: Nuk është dënuar Zogu.

Murrizi: Do ta dënojnë Zogun e Tiranës këta se i ka dalë emri tek votimet. I shkreti, unë po e shoh të shkretë se e kini përdorur për votat. Po të jetë në zanat të vet… Deputet Luani nëse e ka pasur pseudomin fjalën votë për gjë tjetër t’i shpjegoje se nuk u bë qameti. Ky vend është mbushur plot zogj.