Artur Sulçe është një ndër ekspertët rrugor më të njohur në vendin tonë. Por lidhur me të një person ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania.

Gjatë një interviste që ka dhënë Artur Sulçe, ai ka vënë e re një detaj pikant në zyrën ku ndodhet eksperti rrugor.

Ai ka nisur edhe një foto ku dallohet se në zyrën e këtij eksperti ndodhet një çantë, ku shkruhet Victoria’s Secret.

Dhe për këtë gjë qytetari pyet se çfarë mund të ketë blerë eksperti rrugor aty.

Në mesazhin e tij ai hedh akuza drejt ekspertëve rrugor për të cilët thotë se nxjerrin teste e lidhje sipas dëshirave.

Mesazhi i plotë:
Përshendetje JOQ! Lum ne për këta eksperta që kemi, që nxjerrin teste e ligje sipas dëshirave. Një pyetje kisha për zotin Sulçe, cfare ke blerë te Victoria’s Secret?’’