Një aksident masiv është regjistruar në dalje të Pogradecit, në afërsi të tunelit Panoramik. Si pasojë e përplasjes së tre makinave janë lënduar gjashtë persona, disa prej tyre të dëmtuar rëndë.

Si pasojë e aksidentit u bllokua rruga për disa momente, ndërsa policia ka shkruar në vendin e ngjarjes dhe është duke punuar për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksidentit.

/marre nga shkodra web/