I pazakontë mund të quhet rasti i një 75-vjeçari, i cili para 17 vitesh kishte mbyllur lekë në një llogari bankare.Në këto moshë, ai kishte vendosur që të tërhiqte kursimet, por mbeti pa fjalë.

75-vjeçari me inicialet Sh.I, kishte derdhur në llogari një shumë ta caktuar parash, që në vitin 2000, por kur ka shkuar për t’i marrë ato nuk rezultonin më.Ka qenë vetë i moshuari i cili ka bërë denoncim në pol. icinë e Tiranës.

Njoftimi i policisë: Më datë 26.09.2017, shtetasi Sh.I, vjeç 75, banues në Tiranë, ka bërë kallëzim se në vitin 2000, ka depozituar një shumë lekësh në një bankë dhe në datë 11.05.2017, i kanë thënë se nuk keni depozita bankare në këtë bankë. Neni 135 i Kodit Penal.