Këngëtarja Jonida Maliqi, pak kohë më parë i dha fund romancës pasionante me aktorin e humorit, Romeo Veshajn.

Por, arsyet e vërteta të këtij vendimi të befasishëm, nuk u morën vesh, edhe pse u aludua për dy arsye që qarkulluan në median ro zë.

Megjithatë, edhe pas ndarjes Jonida Maliqi ka vendosur të thumbojë ish-të dashurin e saj, me anë të një poezie të Albatros Rexhës, që ajo e ka rrethuar qartësisht me të kuqe, dhe duket se gjen vetveten.

“Lu ftëtare e së vërtetës. E vetmuar, përballë valës së intrigave pafund. Nuk ngurrojnë ta quajnë të çmendur, ndërsa ajo vetëm qesh. Më mirë e çmendur që jeton të vërtetën , se një kukull që dehet me gënjeshtra të bukura,”- është poezia e shkurtër që këngëtarja ka ndarë në profilin e saj të Instagramit.