Prokuroria e Tiranës ka përfunduar hetimet për ish-kreun e Bashkisë së Vorës dhe tashmë çështja e tij do shkojë për gjykim.

Sipas Prokurorisë, Kajmaku akuzohet për tre vepra penale; flasifikim i dokumenteve, shpërdorim detyre dhe kryerje e funksioneve pas dhënies fund të detyrës.

Gazetari investigativ, Artan Hoxha tha se me lirimin e personave të rrezikshëm të botës së krimit është e kotë të kërkohet Kajmaku kur ata që janë në burg po lirohen.

Artan Hoxha shkruan:

“Kur të gjithë “çunat me emër” po dalin nga burgu, për cfare dreqin vazhdojnë ta kërkojne për të arrestuar kete Kajmakun?!!!! Mbahu Kajmak mos na zhgënje…”.