Kengetari i shquar tropojan dhe shqiptar i cili prej vitesh jeton dhe punon ne Shtete e Bashkuara et Amerikes ka humbur njeriun e tij te dashur. Permes nje postimi ne FB, GEzim Nika njofton humbjen e

babait te cilin bashke me familjare, te aferm, miqe dhe dashamire e kane percjelle dje per ne banesen e fundit.

Ja njoftimi i Gezim Nikes ne Facebook

Miq, shokë e dashamirës të Familjes tonë… ! Me hidhërim të thellë lajmërojmë humbjen e babait tonë të dashur Nik Vuksan Bushgjokaj.

Lajmërojmë se ditën e shtunë, me dt 11 janar 2020, ora 13:00, bëhet varrimi n? fshatin Cerrnicë, Tropojë – lajmnon në faqen e tij në FB kangëtari kombëtar, Gëzim Nika – Mjeshtër i Madh.

PUBLICITET