Një ngjarje e rëndë është shënuar sot në Sarandë, në fshatin Livadhja. Sipas informacioneve bëhet me dije se një 52-vjeçare ka humbur jetën, pasi e ka zënë poshtë një masiv shkëmbor.

Qytetarja S.F. ishte duke kullotur bagëtitë dhe i ka rënë sipër një shkëmb, duke i marrë dhe jetët.