Një lexuese e lajmeve të BBC është gjendur në një situatë shumë të sikletshme pasi pak para se të dilte në transmetim i është grisur fustani në pjesën e pasme dhe në ndihmë i kanë ardhur menjëherë kolegët të cilët e kanë kapur me kapsa dhe karfica rastësore por që e kanë nxjerrë gruan nga sikleti i momentit.

Anketa e Points West Liz Beacon, 43 vjeç, u tensionua jo pak në sekondat e fundit para se të dilte në transmetim direkt dhe para se të fillonte edicioni informativ i radhës. Pas përfundimit është nisur menjëherë drejt shtëpisë së saj.

Kolegët kanë realizuar edhe një numër fotografish të cilat u bënë edhe të komentuara në media ku e tregohet gjesti i këndshëm i kolegëve.