Ish-deputeti, Eduart Ndocaj në emisionin “Mos i fol shoferit” është shprehur se nuk është e vërtetë që të gjithë të ardhurat e biznesit i ka shfrytëzuar për politikë, por sqaron se ka investuar aq sa është e nevojshme.

Moderatorja: Zoti Ndocaj, është e vërtetë që ke vënë gjithë të ardhurat të biznesit në funksion të politikës dhe mandatit tënd për deputet?

Eduart Ndocaj: Jo, jo.

Moderatorja: Sot e ke akoma biznesin në Itali?

Eduart Ndocaj: Po patjetër, vendosa aq sa ishte e nevojshme, jo krejt biznesin sepse unë isha vetëm një individ në skuadrën e atij të famshmit që nuk mund t’ja them emrin (qesh).