Festat i lamë pas dhe kryefjala në ushqim edhe këtë vit ishte “mbretëresha” e vitit të ri, bakllavaja.

Shumë prej amvisave e bëjnë vetë e të tjera e porosisin duke i rënë siç e quajnë keto të fundit “shkurt”.

E megjithatë, rasti që sjellim meposhtë, duket padyshim i bërë vetë por ka një defekt të madh. Kur e sheh, të shkon menjehere mendja tek lakrori i Korçës e formës së tij. Ndoshta, zonja që e ka gatuar ka dashur 2 në 1! /ALPEnews.al/