Njerëzit më të pasur të botës kanë shtuar më shumë dollarë në llogarinë e tyre gjatë vitit 2019. Sipas Bloomberg Billionaire Index, 500 më të pasurit kanë shtuar 5.9 trilion dollarë, një rritje e madhe që prej vitit të kaluar.

Jeff Bezos është në krye të listës si personi më i pasur në botë, ndërkohë që Bill Gates dhe Mark Zuckerberg janë në pesë me të pasurit.

Individualisht, Bezos humbi paratë në divorcin me bashkëshorten e tij prej 23 vitesh, MacKenzie, por nuk e humbi “fronin”.

Lista e personave më të pasur dhe sa u rritën të ardhurat gjatë vitit 2019.

PUBLICITET