Që Çiljeta Xhilaga po shijon një romancë me Alban Hoxhën, kjo dihej prej kohësh! Por deri sa vetë këngëtarja ta bëjë faktike me një foto në Instagram, fjalët duken si jo të konfirmuara.

 

Dyshja është fotografuar në vende të ndryshme, por asnjëri nuk ka pranuar asnjë gjë rreth raportit të tyre publikisht. Pak minuta më parë, ka qenë Çiljeta ajo e cila ka publikuar një foto duke drekuar pranë Albanit.

 

Shoqëruar me disa emoji lutjesh dhe zemrash, Xhilaga i ka dhënë kështu fund të gjitha komenteve rreth lidhjes së saj me Hoxhën. Festat për këngëtaren do të kalohen çift, dhe nuk ka gjë më të bukur!