Një e re u rrëzua nga maja e një shkëmbi 30 metra të lartë, pasi u shpërqëndrua duke parë telefonin e saj.

32 vjeçarja qëndroi për 13 orë derisa një person dëgjoi thirrjet e saj për ndihmë.

 

Ngjarja e rëndë ndodhi në Palos Verdes, në Los Angeles u 32-vjeçarja ndodhej në majë të shkëmbit kur ra teksa po kontrollonte telefonin.

 

Ajo nuk u gjet deri në orën 08:00 të mëngjesit të ditës tjetër, kur një kalimtar i rastit e dëgjoi.

 

Sipas “The Indipendent” një zyrtar i policsë tha se 32-vjeçarja ishte me fat që kishte shpëtuar dhe që dikush e kishte dëgjuar në gjithë atë erë e zhurmë.