I riu Xhetan Koka ka rrëfyer në emisionin “Historia ime”, marrëdhënien e tij problematike me babain.

 

Shkak për këtë është bërë ndarja e padrejtë e pasurisë. Xhetani pretendon në studio, se pavarësisht se kanë tre shtëpi, babai nuk i jep asnjërën prej tyre.

 

Fëmijëria e tij ka qenë e vështirë, babai e përzinte edhe nga shtëpia. Që në moshën 13-vjeçare, ai ka kryer vjed hje dhe duke rënë brenda.