Gjimnastika shqiptare ndodhet në zi, pasi ka ndërruar jetë “Mjeshtri i Madh i Sportit”, Gani Mezini.

 

Ai u nd.a nga je.ta në moshën 74 vjeçare, i cili deri më sot konsiderohej legjenda e gjallë e gjimnastikës shqiptare.

 

Ndërkohë, këtë vit Mezini mori titullin “Mjeshtër i Madh i Sportit” nga presidenti i Republikës, Ilir Meta.

 

Ceremonia u zhvillua në qytetin e Vlorës mes miqve dhe të afërmve të sportistit të madh.