Nje nga familjet me te bukura te showbizit. Ajo ndodhet ne Korce me pushime me sa duket.

Rudina ka bere publike nje foto te bukur me familjen e saj, me bashkeshortin dhe vajzen e saj.

Ajo shkruan ne instagramin e saj: “Duke kaluar një kohë të mirë me bashkëshortin dhe me zemrën time të vogël të kuqe”, ka shkruar ajo krahas fotos.

Në vendin ku ndodhen është krijuar atmosfera e e bukur dhe të tre së bashku po e mbushin dhe me dashuri ate.

Ne i urojme dite te bukura me familjen e saj.