Ekziston nje vend ku gjaku i shqiptarit nuk harrohet.

E kjo ndodh ne nje bar ne Shkup ku i dedikojne nje rendesi shume te madhe te qenurit shqiptar e mbi te gjitha artit shqiptar dhe shkodran. Bari quhet “Kafja e vogel” dhe ndodhet ne qarshine e vogel.

Sic shihet edhe nga fotot dukshem ne kete vend kane nje dashamiresi dhe krenari te madhe e te qenurit shqiptar e kete e manifestojne neper mjet fotove qe kane vendosur ne mur ku shihen emra te njohur si Zef Deda, Bruno Shllaku, Gezim Kruja etj.

Per te gjithe shqiptaret si ne Maqedoni e Shkup e gjithashtu edhe per shqiptaret e Shqiperise dhe Kosoves duhet me patjeter ta vizitojne kete vend i cili pronari i tij duhet pergezuar per iden fantastike qe ka pasur