Shqipëria u përball me pasojat e tërmetit shkatërrimtar, cili goditi vendin më 26 nëntor, duke shkaktuar viktima, qindra të plagosur dhe dëme të konsiderueshme materiale.

Duke qene se në te gjitha portalet janë rritur ndjeshem klikimet në keto dite te tragjedise dhe sigurisht duke kane sjellur dhe perfitime.

Shkoder.info duke qene se ne shume raste është gjendur prane duke ndihmuar familjet ne nevoje edhe këtë here ka dhuruar perfitimet e mbledhura ne diten e termetit duke i derguar ato në portalin e-albania.

shkoder.info ben apel për të gjjthe portalet ne shkoder apo mbare shqiperine qe perfitojne nga klikimet ti dhurojne ato per familjet në nevoje.