Kryeministri Edi Rama përcolli sot fjalët e shenjta të Profetit Muhamet nga Kurani si një tjetër mesazh për t’u solidarizuar me të prekurit nga tërmeti i fortë i 26 nëntorit dhe lehtësimin e pasojave që ky tërmet la pas.

 

“Kush janë të diturit? Ata që e vënë në jetë atë që dinë”, është shprehur Profeti Muhamet. Që pas rënies së tërmetit Kryeministri Rama ka zgjedhur që të publikojë thënie nga njerëz të urtë, apo nga librat e shenjtë siç janë Kurani apo Bibla në rubrikën ‘Fjalët e shenjta’.