Petrit Leka është shqiptari i cili aku.zohet se në muajin korrik të këtij viti që lloi me th ike dhe la të pa jete të bijën 20-vjeçare, Sabrina Leka. Ngjarja e rëndë ndodhi në Australi, ku familja Leka jetonte prej vitesh.

Sabrina përshkruhej si një vajzë e mbarë, studente shumë e mirë me mësime dhe mjaft bukuroshe. Fillimisht dyshohet se arsyeja e kësaj vepre maka bre nga i ati, ka qenë fakti që vajza ka dalë natën vonë me shoqet e saj.

Këtë gjë Petriti nuk e ka pranuar dhe pasi ka debatuar me të bijën 20-vjeçare, e ka që lluar atë me thi kë. Pas kësaj ngjarjeje ai ka rënë në gjendje sh oku, ndërsa të ëmës dhe të vëllait të vajzes i është dashur të përballen me realitetin e hidhur.

Burri më tej është shtruar në një spital psikiatrik, ku do të mbahet nën kontroll nga mjekët, edhe pse është shpallur fajtor për vr asjen e të bijës.

Por, si të mos mjaftonte kjo, mediat australiane shkruajnë se Petriti ka pasur një të shkuarë të errët.

Sipas “Adelaide Now”, ai i ishte bur gosur për trafik her oine dy dekada më parë. Po ashtu, Lekaj kishte një seri dënimesh për kr ime dr oge.