Një burrë kinez, i cili u ndalua nga siguria e aeroportit në Australi për mbajtjen e sasisë të madhe të 2.5 litra, vendosi që mos ta çonte dëm atë duke e pirë të tërën.

Tursiti nga Zhengzhou, provinca Henan e Kinës lindore, po mbante një enë prej 3 litrash qumësht në një aeroport në Australi, kur u ndalua nga stafi në pikën e kontrollit të sigurisë.

Pasi u tha se ai kishte shkelur kufizimin e lëngjeve të bagazhit të dorës në 100ml sa ishte, ai morishishe plastike dhe piu të gjithë qumështin në të.

Videoja është filmuar nga miku i turistit, i cili shfaq të riun duke konsumuar qumështin pa pengesa.