“Më kanë thënë që poshtë shtëpisë ka tunele që ruhet nga lufta bërthamore”. Analisti Arjan Curri ka deklaruar pak minuta më parë se kryeministri Edi Rama e ka ndërtuar shtëpinë e tij me tunele, me qëllim që të ketë mundësi të ruhet nëse sh përthen një lu ftë bërthamore.

Duke folur në studion e emisionit “Zonë e Lirë”, Çuri u shpreh se Rama ka më shumë informacione dhe prandaj ruhet.

“Qeveria në këtë rast duhet të ushtrojë një rast kontrolli që media të caktuara të mos përdorin për të përhapur panik… Rama ka informacion që ne se kemi, Rama dhe në rast të luftës bërthamore është i sigurt tek ajo shtëpi.

Më kanë thënë që poshtë shtëpisë ka tunele që ruhet nga lufta bërthamore. Në momente të caktuara, media pa dashje, duke vuajtur për klikime a vëmendje, jep lajme të tilla që shkaktojnë panik”, tha Arjan Curri.