Artur Tushës nuk ka me shtepi dhe prej tre netesh ndodhen perjashte duke fjetur me plasmase. Eshte e veshtire te jetosh ne nje tende me plasmas me 3 femije. Ja çfarë shkruan qytetari në adresën e Berishës, në lidhje me këtë rast:

Thirrje per ndihme!

E braktisur, prej tre netesh kalon naten me tre femije nen plasmase!

 

Pershendetje dhe të uroj sinqerisht jetë të gjatë. Familja e z. Artur Tusha prej 3 netësh flen në qiell të hapur bashkë me familjen e tij në dy metra plasmas pas tërmetit të rënë.

 

Me 3 fëmijë te vegjel, një prej të cilëve është edhe vajza e tij vogel vetem 4 muajshe e semurë, pa asnjë mbështetje nga shteti në kushte ç’njerëzore ai kërkon ndihmën e çdokujt që ka një mundësi sado të vogël për ta ndihmuar.

 

Ai banon në Vorë dhe banesa e tij është tërësisht e pabanueshme. Zoti jua shpërbleftë!

Thirrje per ndihme!E braktisur, prej tre netesh kalon naten me tre femije nen plasmase!Lexoni mesazhin shikoni vodeon e qytetarit dixhital! sbPershendetje dhe të uroj sinqerisht jetë të gjatëFamilja e z. Artur Tusha prej 3 netësh flen në qiell të hapur bashkë me familjen e tij në dy metra plasmas pas tërmetit të rënë.Me 3 fëmijë te vegjel, një prej të cilëve është edhe vajza e tij vogel vetem 4 muajshe e semurë, pa asnjë mbështetje nga shteti në kushte ç'njerëzore ai kërkon ndihmën e çdokujt që ka një mundësi sado të vogël për ta ndihmuar.Ai banon në Vorë dhe banesa e tij është tërësisht e pabanueshmeZoti jua shpërbleftë!Me respekt

Pubblicato da Sali Berisha su Sabato 30 novembre 2019