Kryeministri Edi Rama vizitoi Tiranen dhe gjate inspektimeve aty ku strehohen te prekurit ai takoi dhe nje femi dhe shkembeu shaka me te.

 

Pasi Edi Rama takoi ate e pyeti se kush eshte por vajza e ngaterron ate me Erion Veliaj.

Dialogu me vogëlushen:

 

Rama: Më njef ti mu, kush jam unë?

 

Vajza e vogël: Ti je Lali Eri

 

Rama: Unë jam Lali Eri-?-

 

Veliaj: Si i ngatërrove ti mi zemra këto gjëra

 

Rama: Nëqoftëse unë jam lali Eri ky kush ësht ky, apo ky është plaku i vitit të ri?

 

Momentin e bisedes se vajzes me Ramen e gjeni ne minuten 6:33