Përmes “GoFundMe” shumë fondacione por edhe iniciativa personale, kanë hapur profil në këtë platformë për t`ju ardhur në ndihmë shqiptarëve të prekur nga tërmeti. I pari që ka mbledhur më shumë fonde, është fondacioni i “Fundjavë Ndryshe” me rret 1 milionë e 800 mijë dollarë. I pasuar nga “Fondacioni Firdeus” i Elvis Naçit me rreth 1 milionë e 500 mijë dollarë dhe shumë iniciativa të tjera.

 

Po sa janë mbledhur deri tani?

Fundjavë Ndryshe
$1,722,270

Elvis Naçi
$1,429,930

Hoti Nali
CHF179,614

Joq Albania
$175,090

Mimoza Prifti
$92,347

Bebe Rexha
$86,261

Mergim Mazrekaj
€85,931

PARIS CARA
$33,672

Angela Martini
$23,480

Shoqata Atdhetare Dibra
$19,110

Bijte E Shqipes
$18,507

Mentor Bokciu
£17,968

Build Therm
£15,583

Bela Steelfixing ltd
£15,140

Lar Lar
£10,210

Miranda Shehu Xhilaga
$9,357

Bal Alb
£7,505

Shoqata Shqipe E Arizones
$5,645

KLARA MERKO
€3,213

EESA Mozaik
€2,586

Besmir Latifi
£1,929

Flavio Alushi
£1,690

Lorella Lombard
€530

Arlinda Sykaj
€244

Baboon Albania
€235

Linku me të gjitha profilet që janë hapur për këtë qëllim: Ndihmoni Shqipërinë