Deputeti socialist dhe biznesmeni i njohur Vullnet Sinaj premtoi para pjesëmarrësve në Elbasan se do të dhurojë 100 milionë lekë për familjet e prekura nga tërmeti shka tërrimtar i 26 nëntorit 6.4 i shkallës Rihter, i cili u mori jetën 50 personave.

Përpara të pranishmëve, Sinaj shton se kushdo që është në gjendje të mirë financiare, mund të ndihmojë gjithmonë.

‘’Populli ka një shprehje: nga ai që ka, nuk vjen e keqja, por e mira. Kryetarit i them, veç asaj rrogës do të të japë dhe 100 milionë lekë nga llogaria ime personale. I lutemi Zotit të mos na vendosë bashkë më në prova të tilla kaq të rënda!’’, u shpreh Sinaj.