Ka shkuar në 18 numri i viktimave, Burime pranë prefekturës në Durrës konfirmojnë shifrën.

Ndërsa, numri i personave që kanë kërkuar ndihmë në spitale ka kaluar 600.

Ndërkohë, raportohet se ende ka njerëz nën rrënoja dhe po bëhet përpjekje që t’u ndihmohet pa rënë errësira.