Jemi mesuar tashme qe ne rrjetet sociale shikojme rreagime te nga ngjarjet e medha qe ndodhin ne vend.

Vite me pare kur qyteti ishte e mbuluar nga uji ne shkoder filluan te qarkullonin dhe barceletat per permbytjet.

Ndersa sot, pas nje termeti te fusqishem qe goditi shqiperine, ne shkoder disa persona duket qarte qe nuk harrojne zakonin e vjeter.